El Temps a Tarragona: El vent continuarà amb cops forts

La previsió meteorològica per dimecres, 23 de novembre

| Actualizado a 22 noviembre 2022 17:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Fins a primera hora de la tarda estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i tendirà a quedar poc ennuvolat, tot i que al final del dia la nuvolositat augmentarà a la meitat sud del litoral i prelitoral i a punts del quadrant nord-est.

Precipitacions

S’espera precipitació feble a l’extrem nord del Pirineu fins les primeres hores de la tarda i és possible que també afecti de manera aïllada altres punts del terç oest. Al final del dia és probable algun ruixat a punts del quadrant nord-est. En general les quantitats de precipitació seran minses, si bé a cotes elevades del vessant nord del Pirineu seran poc abundants. La cota de neu baixarà dels 2.300 metres fins als 1.800 metres.

Temperatures

Temperatura entre lleugerament i moderadament més alta, tant la mínima com la màxima. Els valors més elevats rondaran els 23 ºC a la meitat sud del litoral i prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, tret de l’extrem nord del Pirineu on serà regular o dolenta, sobretot a cotes mitjanes i elevades.

Vent

El vent bufarà de component sud i oest, moderat amb cops forts al centre del dia, sobretot al terç sud del territori. Malgrat tot, al Prepirineu i al quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable. A partir de mitja tarda s’imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb tramuntana moderada amb cops forts al nord de l’Alt Empordà i mestral a les terres de l’Ebre; al litoral i prelitoral central i punts de l’interior el vent serà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari