Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Andrés Rojas, del Vedruna Sagrat Cor, guanya el Premi de Recerca Trencadís

Aquest curs 2016/2017 s’ha celebrat la primera edició d’aquest guardó dirigit als alumnes de batxillerat i cicle formatiu de grau superior.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de grup de l'entrega de premi. L'alumne guanyador estudia al Vedruna Sagrat Cor.

Imatge de grup de l'entrega de premi. L'alumne guanyador estudia al Vedruna Sagrat Cor.

El Jurat ha atorgat el Premi de Recerca Trencadís, dotat amb 800 €, al treball titulat “Anàlisi fotogramètrica al Modernisme: La geometria dels sostres de Gaudí i Jujol”, per l’esforç realitzat i per la seva originalitat en la recerca. El treball pertany a l’alumne Andrés David Rojas Carrillo, del Col·legi Vedruna Sagrat Cor, que ha concorregut amb la tutoria del professor i arquitecte Albert Samper.

Premi de recerca trencadis1
Andres Rojas (a la dreta) rep el premi de la mà de Josep Bertran, de Repsol.

El Premi de Recerca Trencadís és una iniciativa dirigida als alumnes de tots els centres d’educació secundària del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Cada centre hi pot presentar fins a tres treballs d’investigació de Batxillerat que reuneixin determinats requisits.

Repsol patrocina el premi convocat per la Fundació Trencadís

Aquesta convocatòria té l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari, estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, educar els joves en la defensa pública dels treballs i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes per a la investigació.

Repsol col·labora amb aquesta iniciativa educativa amb una aportació econòmica de 15.000 €, que permetrà el lliurament dels premis previstos durant tres cursos acadèmics.

Temas

Comentarios

Lea También