El Temps a Tarragona: dies de sol i temperatures agradables

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 28 de novembre

27 noviembre 2018 17:02 | Actualizado a 27 noviembre 2018 18:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al llarg del dia aniran creuant bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, si bé seran més abundants i compactes a la meitat nord on podran deixar el cel, a estones, localment molt ennuvolat, especialment de matinada i fins a mig matí.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa a la meitat sud i Ponent i similar o lleugerament superior a la resta del país. Es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al litoral i prelitoral central i sud i entre 1 i 6 ºC a la resta. La temperatura màxima serà semblant tret de Ponent on serà lleugerament més baixa. Es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i al Prepirineu i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en conjunt, tot i que amb predomini del component nord i oest a la meitat sud del país i a la resta del litoral, localment entre fluix i moderat. A la tarda predominarà el vent de component sud i oest.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia pel pas de bandes de núvols alts, més compactes a la meitat nord. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà per l'oest i al final de la jornada el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat al terç oest i entre poc i mig ennuvolat a la resta del territori.

Comentarios
Multimedia Diari