Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Can Freixas de l’Arboç ja té data per ser un Espai Jove

Es coordinarà amb el PIJ de Can Rossell

| Actualizado a 30 marzo 2023 19:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de l’Arboç posarà en funcionament el nou Espai Jove de Can Freixas del carrer Hospital a partir de dijous 20 d’abril. De moment obrirà les tardes de dimarts i dijous de 5 a 8.

L’objectiu de per donar resposta a una de les demandes del jovent de la vila, recollit al Pla Local de Joventut,

L’equipament estarà obert per al jovent a partir de dotze anys o aquells i aquelles que estiguin cursant 6è de primària al municipi per a treballar les polítiques de joventut en tots els àmbits d’interès d’aquest col·lectiu.

L’espai oferirà serveis pels joves i es coordinarà amb el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) Can Rossell i amb Jove Baix Penedès, ja que es complementen amb les seves activitats.

El jovent de l’Arboç reclama espais per passar l’estona i socialitzar. Espai Jove de l’Arboç comptarà amb una PlayStation 4, una taula de ping-pong, quatre ordinadors, jocs de taula, connexió de wifi a Internet, dos televisors, una zona comuna amb sofàs i una sala polivalent i d’estudi.

A més busca crear un espai d’integració i educació per detectar possibles problemes entre els joves més vulnerables del municipi. Per això comptarà amb el suport dels educadors de carrer que estaran en en contacte amb els professionals de l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès.

Comentarios
Multimedia Diari