Es premien les millors iniciatives del Baix Ebre

Un projecte per vendre paquets al buit de calçots cuinats guanya el guardó Emprenedoria 2018 
 

03 diciembre 2018 11:28 | Actualizado a 03 diciembre 2018 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un projecte per vendre calçots cuinats, envasats al buit, amb salsa i a punt de consumir ha guanyat el Premi Emprenedoria 2018 del Consell Comarcal del Baix Ebre. Es tracta d’una iniciativa de Juan José Escribà, de l’Aldea, que amb la marca Hortaldea també vendrà durant la temporada, al detall i a l’engròs, calçots al natural, activitat que complementarà posteriorment amb la venda de fruites i verdures i els seus derivats com cremes i sucs. Tots els productes són de producció pròpia i procedents de l’horta del delta de l’Ebre.

El premi Emprenedoria, patrocinat per l’empresa Nedgia Catalunya, la nova marca de distribució del grup Naturgy, té una dotació econòmica de 1.000 euros i inclou l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova.

L’Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià ha guanyat el premi a la Solidaritat 2018. Aquesta entitat, creada el 2010 per 28 amics del futbolista de l’Ampolla que va morir a causa d’una aturada cardiorespiratòria, duu a terme al llarg de l’any tot un seguit d’iniciatives per lluitar contra les malalties cardiovasculars i convertir el Baix Ebre en un territori cardioprotegit. El premi Solidaritat té una dotació de 1.500 euros, que es destina a finançar el projecte premiat. 

El premi Projecte Jove 2018, dotat amb un premi de 1.000 euros, ha estat concedit a ‘Im-Perfectes’, un projecte de les germanes Ester i Olga Besolí adreçat als alumnes dels instituts de les Terres de l’Ebre per posar-los en alerta dels perills que pot comportar per a la salut seguir els cànons de bellesa actuals. 

Finalment, el primer premi de Fotografia a la Gent Gran, convocat amb l’objectiu d’estimular la creativitat i difondre les activitats que la Gent Gran porta a terme per envellir d’una manera sana i activa, ha estat concedit a Raimon Ventura, per la fotografia titulada ‘Pescant a l’albada’; i el segon premi, a Jaume Bel, que ha presentat la fotografia titulada ‘Lo Pont Roig’. 

El Consell Comarcal del Baix Ebre lliurava dijous passat els premis d’aquesta convocatòria, celebrada anualment amb l’objectiu de distingir i reconèixer les millors iniciatives dutes a terme en aquests àmbits a la comarca del Baix Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari