Fabricació de protecció personal i elements de seguretat per a combatre la expansió del Covid-19 i protegir a les persones

27 abril 2020 09:43 | Actualizado a 30 abril 2020 14:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A Grup SIGNO ens ha copejat la pandèmia creada pel Covid-19, i com tantes altres empreses ens hem vist obligats a prendre mesures extremes per a salvaguardar la salut dels nostres treballadors i col·laborar amb la eradicació del Covid-19

Degut a aquesta situació d’excepcionalitat em estat tancats fins el passat 13 d'abril, seguint les recomanacions del Govern.

Durant aquests dies de confinament, l'equip tècnic de Grup SIGNO ens em dedicat a crear, utilitzant tots els nostres recursos, una nova línia de PROTECCIÓ PERSONAL PER A PAL.LIAR LA EXPANCIÓ DEL Covid-19 i procurar que tots els ciutadans disposin de la protecció adequada per a que, quan es faci efectiu l'esperat desconfinament (esglaonat), totes i tots puguem disposar del material adequat per a sentir-nos segurs davant aquesta eventual pandèmia que tan ens ha trastocat els nostres quefers diaris.

Es per això que em llançat al Món Virtual una nova WEB de Grup SIGNO a on comercialitzarem tot tipus de productes de “primera necessitat” com per exemple MASCARETES HIGIÈNIQUES, MAMPARES, MÀSCARES FACIALS, … i una sèrie de elements, més que necessaris, i DE FABRICACIÓ PRÒPIA.

Per accedir a la web: WWW.PROTECCION-PERSONAL.COM

Els elements de seguretat que comercialitzem a la web són certificats i no només son per a compres “on-line”, també disposarem de venda directe a les nostres instal·lacions d'EUROUNIFORMS REUS (Avinguda Països Catalans 133 de Reus) o a SIGNO (Avinguda Països Catalans 169-173 de Reus).

Aquesta web també està pensada per a PROFESSIONALS que vulguin donar protecció als seus companys de feina i aprofitar per a PERSONALITZAR EL PRODUCTE i per a donar a conèixer a tothom que ens cuidem de les persones.

Tanmateix a Grup SIGNO col·laborem de manera anònima amb diverses entitats de la comarca aportant elements de protecció per a els col·lectius més vulnerables.

Tots junts ens en sortirem.

Comentarios
Multimedia Diari