Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Lliurats els premis de la Ganxet Pintxo de Reus

  Han participat 37 establiments en aquesta edició de tardor en deu categories

  19 diciembre 2023 18:30 | Actualizado a 19 diciembre 2023 18:30
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Llotja de Reus ha acollit aquest dimarts, 19 de desembre, l’entrega de premis dels guanyadors de la Ganxet Pintxo de Tardor 2023. L’acte ha comptat amb la presència del president de la corporació, Mario Basora; el director de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista; l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; la regidora de Promoció de Ciutat, Noemí Llauradó; i els representants de Damm, Albert Vernet i Òscar Mas.

  El president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora, ha expressat que «aquests guardons que entreguem avui són el resultat del treball i la dedicació dels 37 establiments participants en l’edició de tardor d’aquest 2023. Més enllà dels premis populars, els quals són triats pel públic assistent a la Ganxet Pintxo, ha estat una selecció complicada fruit de l’increment de la qualitat de les tapes amb productes de Km0. És per això que vull felicitar els restauradors per la gran feina i l’esforç que han dedicat per satisfer els clients que han gaudit de la ruta».

  «La ruta de tapes de Reus és una prova més de la intensa activitat de la ciutat i del seu gran poder d’atracció, amb l’assistència també de població del territori», ha afirmat el president de la Cambra de Comerç de Reus.

  Basora també ha fet valdre el vessant solidari de la Ganxet Pintxo. La col·laboració entre el Banc de Sang i Teixits de Tarragona i les Terres de l’Ebre i la Ganxet Pintxo de Tardor 2023 es va tancar amb un total de 369 donacions i 397 persones que van acudir a l’Hospital de Sant Joan durant la iniciativa conjunta els dies 7, 8 i 9 de novembre. Tots els que van donar sang van rebre dos vals bescanviables per dues tapes dels establiments participants en la iniciativa.

  La relació d’establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Tardor 2023 ha estat:

  Premi Maridatge Damm: Batticuore

  Premi Gastronòmic: La Terrassa Gaudí

  Premi Gastronomia Sostenible: Restaurant Buidasacs

  Premi Sabor a tradició: Museu Vermut

  Premi Popular: Grillats Reus BBQ

  Premi Popular: Soho Mercat

  Premi Popular: Buana

  Premi Gremi de Forners: ADN Sistaré

  Premi Ciutat de Reus: Restautant 158

  Premi Alzheimer: Zero Gluten

  La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

  Comentarios
  Multimedia Diari