Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Agenda

El programa 'Juguem a nedar' també estarà disponible per a l'alumnat de 1er de Primària

Els centres educatius podran escollir si els infants participen en aquesta iniciativa a P5, com fins ara, o al curs següent

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Tarragona

FOTO: Aj. de Tarragona

El programa 'Juguem a nedar', la iniciativa del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona que ofereix cursets gratuïts de natació als escolars de la ciutat, prepara la seva tercera edició amb una novetat significativa: els centres educatius que s'hi adhereixin podran escollir, per primera vegada, si volen que els escolars hi participin a P5, com s'ha fet en les dues edicions anteriors, o bé a 1r de Primària. En qualsevol cas el centre haurà d'escollir una de les dues opcions i no hi haurà possibilitat d'encadenar els dos anys seguits.

L'objectiu d'aquest canvi, que recull una proposta plantejada per algunes escoles, és el d'incentivar al màxim la participació dels infants.

El programa ‘Juguem a nedar’ consta de 30 sessions, de 50 minuts de durada cadascuna, amb les quals els participants no només es familiaritzen amb el medi aquàtic i inicien el camí per moure's autònomament dins de l'aigua, sinó que reforcen la pràctica de l'esport i desenvolupen hàbits higiènics correctes, situacions totes elles beneficioses a aquestes edats. En l’últim curs hi van prendre part, amb una valoració positiva per part dels participants, un total de 447 nens i nenes de 15 escoles de la ciutat. 

El programa manté la resta de les principals característiques i condicions les dues edicions anteriors: el Patronat Municipal d'Esports assumeix el cost i gestiona l'equip de monitoratge, les assegurances dels participants i el material esportiu auxiliar. El centre educatiu només s'ha d'encarregar del transport des de l'escola fins a la piscina i del personal que ajudi els infants al vestidor.

Temas

Comentarios

Lea También