El Temps a Tarragona: Cel serè i boires matinals

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 27 de setembre

| Actualizado a 26 septiembre 2021 15:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts que seran més freqüents fins a mig matí i a partir de mitja tarda quan podran deixar el cel localment mig ennuvolat. Tot i això, al vessant nord els núvols seran més abundants i quedarà entre molt ennuvolat i cobert. A banda, al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat feble, local i minso al vessant nord del Pirineu durant la tarda.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa; quedarà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 11 i 16 ºC a la resta de l'interior, i entre els 14 i 19 ºC al litoral. La màxima serà similar o lleugerament més alta. Arribarà a valors d'entre els 21 i 26 ºC al Pirineu, i entre els 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, tot i que es formaran algunes boires o boirines matinals a valls i fondalades de l'interior.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció al principi i al final del dia. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i oest al litoral i de component oest a l'interior, si bé al quadrant nord-est quedarà fluix i de direcció variable. Al final del dia bufarà tramuntana moderada amb alguns cops forts al nord del cap de Begur.

Comentarios
Multimedia Diari