Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Salou acull una nova edició de la trobada de Barcelona Travel Bloggers

L‘entitat ha celebrat el novè aniversari coneixent els diversos atractius que ofereix Salou

| Actualizado a 13 mayo 2022 10:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’Associació Barcelona Travel Bloggers (#BcnTB), la primera agrupació de bloguers de viatge, ha celebrat el novè aniversari de l’entitat coneixent els diversos atractius que ofereix Salou als seus visitants.

Concretament, dissabte, dia 7 de maig, Salou va estar d’actualitat durant més de 8 hores seguides a les principals xarxes socials, registrant més de 40 milions d’interaccions.

La trobada la formaven més de 150 bloguers, que van ser rebuts dissabte per l’alcalde de la ciutat i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados; acompanyat del vicepresident, Hèctor Maiquez, a la seu de l’entitat, on els va exposar els principals atractius turístics del municipi: els paisatges que conformen el patrimoni natural, el patrimoni cultural i històric, la gastronomia i l’oferta d’entreteniment i shopping.

En aquest sentit, els bloguers, de perfils diversos, vinculats al turisme, van poder gaudir a Salou de les passejades pel Camí de Ronda; van participar en activitats de benestar, i tallers sostenibles a la platja. També van conèixer la Torre Vella i la Vila romana de Barenys, el Camí de Ronda, la Ruta dels Miradors; van practicar activitats nàutiques, d’aventura i de kàrting.

Barcelona Travel Bloggers (#bcnTB) és una associació sense ànim de lucre, presidida per Nuria Pañella, formada per bloguers de viatge de Catalunya, fundada el 2013, i té com a objectiu agrupar, representar i professionalitzar els bloguers de viatges, que tracten diferents temàtiques i formes de viatjar, tant en família, com en parella, en vehicle propi, a través de la gastronomia, per lliure o que viatja per la seva pròpia ciutat.

La trobada la formaven més de 150 bloguers, que van ser rebuts dissabte per l’alcalde de la ciutat, Pere Granados. Foto: Cedida

Comentarios
Multimedia Diari